Black Sec Bt.

A Black Sec Bt. már 1997 óta működik stabilan, és megbízhatóan.

Ez idő alatt volt több profilváltás, alkalmazkodva az éppen aktuális üzleti lehetőségekhez.
A cég vezetése és tulajdonosa változatlan maradt az alakulás óta.
Kollégáink több mint 14 éve dolgoznak különböző (kereskedelmi-közszolgálati) médiumokban úgy mint operatőri, vágó valamint stúdió informatikai adáslebonyolítás és más egyéb területeken.

Figyelembe véve a média- és a reklámfilm piac igényeit, valamint az egyre több Magyarországon forgatott, úgy magyar, mint külföldi gyártású nagyjátékfilmben (mozifilm) rejlő lehetőségeket, a Black Sec Bt. elkezdte üzemeltetni az OCTOMOVIE üzletágát.

Az OCTOMOVIE szolgáltatással szeretnénk kielégíteni a speciális, képi világra vágyó rendezőket és producereket vagy egyéb más ezen a területen dolgozó szakembereket.

Kollégáink:

Varga Tamás
tulajdonos, operatőr

 "....Élelmes magyar amatőrök egyedülálló drónhelikoptert építettek, amely a piacon kapható modellekhez képest jóval nagyobb terhet, akár 15 kilogrammot is képes felemelni. A féléves munkával elkészült szerkezet ráadásul töredékébe kerül a külföldi gyártmányú „profi” gépekhez képest. Készítői a nyolcrotoros járművel kamerákat emelnek a magasba, hogy művészi felvételeket készítsenek filmekhez, reklámokhoz, ipari létesítmények vizsgálatához....."

Írta az újság 2012. október 6.-án. Itt kezdődik Varga Tamás operatőr története, aki elhatározta, hogy szert tesz egy olyan kisméretű helikopterre, amelyre profi kamerát szerelhet, hogy filmes jelentekhez, például autós üldözésekhez, vagy éppen sportesemények közvetítéséhez használhassa. A gondolatot tett követte, és megépítették Magyarország első, "nagyfilmes" kamerák megemelésére képes octocopterét. Természetesen a technika fejlődése nem állt meg ezen a ponton, 2015-ben új, a legmodernebb eszközök megvásárlására került sor. A hosszú évek tapasztalata , és a cége tőkeerőssége garantálja hogy a megrendelő elvárásai maximálisan teljesüljenek.

 

 

Lázár János
pilóta

A 2000-es évek elejétől repül forgószárnyas helikopter modellekkel, multicopterekkel. Az "EMH" által évről-évre megrendezett versenyeken ügyességi kategóriában első, ill. második helyezéseket ért el. Naponta repül, hogy képzettségét szinten tartsa, és folyamatosan fejlessze. Ez a gyakorlat biztosítja, hogy felszállástól leszállásig a Cinema Copter a lehető legnagyobb biztonságban, a megrendelő által elvárt képi világot megjelenítve repüljön.

 

 

 

 

Információ és ajánlatkéréshez bátran írjon nekünk!

Készséggel állunk az Ön rendelkezésére, bármilyen kérdésben megpróbálunk kielégítő válasszal szolgálni.

Kihívást kedvelő kollegáinkat egyedi kérésével is megkeresheti.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Varga Tamás

Tel.: +36 30 371 7383 vagy +36 30 870 5050


OctoMovie.com csapata

Arri Phantom Miro LC320S Mövi M15 Cinema Copter Samurai Blade Sony FS7 Santon Jimmy Jib Red Dragon M10 Helicam Alexa Flying Cam Zeiss Epic ATOMOS DJI Ronin Kopterworx VCU Broadcast